KLM — Foto: Luiz Paulo

De vluchten door de KLM op de Mid-atlantische route om niet-ingezetenen te transporteren is officieel op maandag gestart en vervolgt tot de rest van de week tot en met zondag.

Er zijn maximaal 408 stoelen beschikbaar per keer en de aankomst van het toestel van KLM op de Johan Adolf Pengel International airport is gesteld 16.20 uur en vertrektijd om 19.15 uur. Wat SLM betreft is ook op maandag 16 maart gestart met zowel de Amsterdam vluchten als de regionale vluchten tot en met zondag 22 maart. Verder zijn ook de andere airlines op 16 maart met vluchten naar het buitenland (outbound) gestart het gaat dan om Tui, Cal, Copa en FAW, GOL en TGA.

Er is een behoorlijke drukte voor de luchtvaartmaatschappijen ontstaan om conform de instructies van de regering de passagiers te transporteren. Vanwege het feit dat verwachtbaar is, dat ook andere landen waaronder Nederland en de USA met namen  MIAMI hun airports zullen sluiten, is door de regering van Suriname deze mogelijkheid en of faciliteit geschapen, dat de niet-ingezetenen deze week nog hun land kunnen bereiken.

Publicidade

Verwachtbaar is dat het niet lang meer zal duren om de ingezetenen naar Suriname te transporteren. Duidelijk moet zijn dat gelijk bij aankomst alle aangekomen ingezetenen in een quarantaine worden geplaatst. De ingezetenen in het buitenland melden zich momenteel aan bij de diplomatieke posten als hun desbetreffende luchtvaartmaatschappijen voor registratie en overige instructies.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar