spot_img
spot_img

Schooldeuren gesloten vanaf 16 maart

Atualizado há

- Publicidade -

Vanaf maandag 16 maart zullen alle scholen gesloten zijn en zullen op 15 april weer open gaan. Dit deelde de minister Lilian Ferrier van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC).

De sluiting van de scholen heeft verband met het voorkomen van het Covid-19 coronavirus in Suriname. De minister liet weten dat naar gelang van de situatie de scholen weer haar deuren zullen opdoen op 15 april. Vanwege deze crisissituatie is thans landelijk de Paasvakantieperiode vastgesteld van 16 maart tot en met 14 april.

Minister Ferrier gaf aan dat dit tot gevolg  heeft dat alle repetities, schoolonderzoeken en tentamens op onderwijsinstellingen van alle niveaus zullen worden verschoven  tot na de Paasvakantieperiode. Aan de ouderwijsinstellingen voor hoger onderwijs wordt gevraagd zoveel mogelijk de studenten online voor te bereiden op de examens.

Vanwege het besmettingsgevaar van het Covid-19 virus heeft de regering daarom besloten alle onderwijsinstellingen (openbaar, bijzonder en particulier) met ingang van maandag 16 maart sluiten. De scholen zullen dan afhankelijk van de situatie op dat moment op woensdag 15 april de deuren weer openen.

Foto: LPM News

Laat je reactie acther.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: