spot_img
spot_img

Totaal 7 personen nu genezen van Covid-19

Nog een persoon is genezen verklaard. Het totaal aantal personen dat genezen zijn van Covid-19 is nu gesteld op 7.

Atualizado há

- Publicidade -

Tijdens de persconferentie over Covid-19 update werd bekend gemaakt dat nog een persoon volledig genezen is van Covid-19. Suriname telt in totaal 10 besmette personen waarvan 1 is overleden. Twee personen zijn nog steeds opgenomen in het ziekenhuis voor de behandeling van het virus. Hun situatie is stabiel heeft de directeur van Volksgezondheid vele malen laten weten. Momenteel bevinden zich 280 personen zich in quarantaine.

Lees ook:

De teller van Covid-19 gevallen, die momenteel op 10 staat, geeft het aantal mensen aan dat in Suriname is getest op Covid-19 en positief is bevonden. Directeur van Volksgezondheid, Cleopatra Jessurun,  heeft eerder al uitgelegd dat deze teller nimmer daalt. Indien mensen genezen zijn, wordt het vermeld onder “genezen”. Iemand die bijvoorbeeld geneest van het Covid-19 virus wordt dus niet afgetrokken van het aantal positieve gevallen, maar apart vermeld.

Dit is de aanpak die internationaal is afgesproken voor het bijhouden van medische statistieken. De teller kan alleen maar stijgen omdat het cumulatief, optellend, is.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: