Het betreft hier de 30-jarige motorfietser Lorenzo Veldkamp die woensdag 22 april overleed. Op de plek van het gebeurde werd de motorfietser door de politie met zware verwondingen op het wegdek aangetroffen. Een ambulance werd ingeschakeld die heel snel ter plaatse verscheen. Veldkamp was helaas al overleden. Een ingeschakelde arts stelde officieel zijn dood vast.

Uit het voorlopig politie onderzoek is gebleken dat de automobiliste en de motorfietser, vanuit tegenovergestelde richting, over de Zwartenhovenbrugstraat reden. De autobestuurster kwam vanuit de richting van de Keizerstraat en Veldkamp kwam vanuit de richting van de Burenstraat. Uit camerabeelden van het Command Center is te zien dat de autobestuurster ter hoogte van het Neumanpad, zijnde een zijstraat van de Zwartenhovenbrugstraat, een maneuver naar rechts maakt. Dat zij haar auto tot stilstand brengt om het recht doorgaand verkeer niet te doorkruisen.

Publicidade

Bekijk ook:

Veldkamp maneuvrerend tussen  de andere voertuigen en kwam aangereden vanuit de tegenovergestelde richting. Hij verloor de controle over zijn motorfiets en komt daarmee op de rijbaan te vallen waarna hij tegen de auto in kwestie op botst.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar