spot_img
spot_img

Suriname wil geen Covid-19 gevallen bij

De partiele lockdown houdt Suriname in die toestand waar men wil blijven zegt Danielle Veira, directeur Nationale Veiligheid, vandaag tijdens de Covid-19 persconferentie.

Atualizado há

- Publicidade -

Volgens Veira heeft de regering gezien dat de maatregelen die geïmplementeerd zijn werkt waardoor het aantal positieve gevallen gebleven is op 10. Echter betekent dit niet dat Suriname weer de normale weg kan bewandelen door weer alle grenzen open te stellen, omdat Suriname zich in een transitie fase bevindt waarbij hetgeen dat werkt, behouden wordt. Vandaar dat er een verlenging is van de Covid-19 maatregelen. Veira bedrukt dat de maatregelen er niet zijn om mensen te bemoeilijken.

Lees ook:

Veira geeft ook aan dat ondanks de lockdown er nog steeds mensen zijn die zich niet houden aan de maatregelen. “We zijn nog niet zover zolang we geen situatie hebben waarbij mensen uit zichzelf zich kunnen houden aan deze maatregelen”, zegt ze. Het houden van de 2 meter afstand, thuis blijven en handen wassen, hebben ertoe geleid dat er geen community spreading heeft plaatsgevonden in Suriname. Daarvoor is de lockdown bedoeld geeft Veira aan.

Foto: COVID

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: