spot_img
spot_img

Partijen hebben kandidatenlijsten ingediend

Verschillende politieke partijen hebben vandaag landelijk hun kandidatenlijsten ingediend bij de hoofdstembureaus in de districten.

Atualizado há

- Publicidade -

Met de kandidatenlijsten geven de partijen aan wie zij van hun partij afvaardigen om als kandidaat te staan op de stembiljetten voor de verkiezingen. Voorgaande jaren ging de kandidaatstelling gepaard met veel vertier zoals muziek, dans en veel aanhang. Vanwege de Covid-19 maatregelen was een ander aanpak nodig. Zo mogen er slechts twee personen aanwezig zijn van een politieke partij om de nodige stukken in te leveren. Ook moeten de mensen de nodige afstand van 1,5 tot 2 meters van elkaar houden.

Op het hoofdstembureau van Paramaribo hebben de verschillende partijen eveneens hun stukken ingediend. Het gaat om de partijen NPS, DOE, DA 91, VVD, BEP, ABOP, HVB, PL, A 20, SDU, VHP, PALU, NDP, SPA, PRO, De Nieuwe Wind en Strei!. De komende dagen zal het hoofdstembureau nagaan als de stukken die zijn ingediend in orde zijn, indien dat niet het geval is, krijgen ze dan de kans om het alsnog in orde te maken.

Niet alle politieke partijen doen mee in alle districten. Sommige doen slecht in de kustvlakte mee terwijl anderen gefocust zijn op het binnenland. Er zijn in totaal 51 zetels te halen voor De Nationale Assemblee (DNA).

Foto: LPM News

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: