spot_img
spot_img

Covid-19 maatregelen met nog 14 dagen verlengd

Alle Covid-19 maatregelen is door de regering met nog 14 dagen verlengd.

Atualizado há

- Publicidade -

In een statement heeft de president Desiré Delano Bouterse aangegeven dat de veiligheidsdiensten samen met de virologen, alarm hebben geslagen. Luitenant Kolonel Veira, Directeur Nationale Veiligheidsdienst, heeft het gevaar geschetst. Ondanks de sluiting van de grenzen, hebben individuen kans gezien om buiten de controleposten om toch over te steken.

Bekijk ook:

De realiteit is dat de regering hierdoor acuut aankijkt tegen mogelijk duizenden besmette gevallen. Volgens de staatshoofd moet deze situatie met de hoogste staat van paraatheid benaderd worden vandaar dat alle maatregelen met nogmaals veertien (14) dagen verlengd worden. Het hele weekend zal de regering spoedoverleg voeren, met de virologen en ordediensten, en zien welke noodinterventies er nodig zijn qua gezondheidszorg en veiligheid.

De president geeft aan dat het zorgsysteem keen verspreiding niet aan kan. Wanneer de bewoners in het binnenland geconfronteerd worden met de uitbraak van het virus zal het te laat zijn.! Een uitbraak in het binnenland zal binnen no time tot duizenden besmettingen leiden.

Foto: NII

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: