De Chinese Hangzhou Art Troupe heeft zondag een bezoek gebracht aan districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo Noord-Oost. De groep artiesten en acrobaten uit China zijn speciaal voor de viering van het Chinees Nieuwjaar op 25 januari, naar Suriname afgereisd.

Nerkust heeft de artiesten op het districtscommissariaat welkomt en verteld over de diversiteit van Suriname en de ‘zuster-zuster relatie’ Paramaribo-Hangzhou. De DC heeft ook zijn bewondering uitgesproken voor de sprankelende optredens van deze groep artiesten op het Onafhankelijkheidsplein. Als aandenken hebben de artiesten elk een maraka (muziekinstrument) als geschenk van de DC ontvangen die zij zullen gebruiken bij de hun optredens.

De delegatie was behoorlijk onder de indruk van hun geschenk dat ze het niet konden nalaten om een optreden ermee te doen. Er wordt gezongen terwijl er met de maraka muziek mee werd gemaakt. Ook werd er een dansje gedaan met de maraka. Ook aan de DC werd een geschenk overhandigd.

Publicidade

De gemeenschap heeft op 25 januari genoten van de wervelende show die werd weggegeven op het Onafhankelijkheidsdag. De acrobatische stunten en verschillenden optredens is in de smaak gevallen bij het publiek. Ook is men massaal opgekomen om deelgenoot te zijn van de vuurwerkshow.

Foto: Bic Paramaribo Noord-Oost

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar