spot_img
spot_img

Braziliaanse kinderen van 5 jaar is verdwenen uit de school in Paramaribo

Atualizado há

In deze woensdag 10 december,  ongeveer 12:00, een kind van 5 jaar oud is verdwenen uit de “OS Tourtonne 3” school in de Max Woiskistraat.

De moeder van het kind is in de mijnbouw, maar de persoon die verantwoordelijk is Suely, woon hier in Paramaribo. Suely zei dat de kind Eliza Rodrigues dos Santos alias “Maria Eduarda” is verdwenen van de school nadat zij een klap had gehad van de juf. Volgens de juf is dat waar ze  zei dat zij gaf een klap op de billen van dat kind.

- Publicidade -

Maria Eduarda, na het ontvangen van een pak slaag van de leraar, is boosheid geworden, en dan had gevraagd om naar de badkamer te gaan maar is nooit terug gekomen in de klas. Ook volgens de verzorger van het kind, de verdwijning van “Maria Eduarda” werd pas opgemerkt op het einde van de tijd school toen het kind niet werd gevonden in de school.

De politie werd gebeld en was naar de school gegaan om informatie te verzamelen  over de verdwijning van de Braziliaanse Eliza Rodrigues dos Santos, maar tot nu de verblijfplaats van “Maria Eduarda”, is nog onbekend.

Toen de moeder van het kind heeft de nieuw gehoord, zij heeft direct de besloten genomen om naar de stad te komen en vraag als iemand informatie heeft over de locatie van dat kind, als iemand iets weet a.u.b contact maken via de telefoon 826-3232 of de redactie van de LPM NEWS via telefonisch of Whatsapp 597 876-2020.

Verlaat hieronder je reactie.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: