spot_img
spot_img

Braziliaanse tiener werd geslagen en beledigd door Surinaamse leraar

Atualizado há

Op woensdag 19 november, de Braziliaanse minderjarige, Jocimayra O. M.  15 jaar oud, werd geslagen en beledigd door een Surinaamse lerares op school bij de “OS Tourtonne 3” in Paramaribo.

De Moeder van de aangevallen tiener, mevrouw Jocilena C. Oliveira, heeft de LPM NEWS gezocht om de aanval te melden. Volgens de tiener moeder, werd zijn dochter geslagen en beledigd door de leerkracht woensdag 19 november, rond 10.00 uur s’morgens op school waar de tiener studeert.

Mevrouw Jocilena zei dat de aanval gebeurde toen haar dochter liet de rij om naar het toilet te gaan en toen zij terugkwam was zij naar zijn broertje gegaan om een cel actherlaten, de docent die niet leuk vond dat de tiener aanwezig was in zijn klas, heeft die tiener beledigd met die woorden: “Jij bent en Braziliaans slut, alle Braziliaanse zijn prostitutes. Ik ga je klappen op je gezicht”. In antwoord op de dreiging leraar de tiener antwoordde: “Als je me slaat ga ik je rapporteren”. De leraar zei verder: “Je kan me rapporteren is niet erg want Braziliaanse hier hebben geen rechten”!

- Publicidade -

De leraar die heeft die tiener bedreigd is de leraar van zijn broer, die ook bedreigd werd om de school te verlaten omdat hij broer was van de tiener. Toen de tiener weer in de klas komt om de broer te beschermen werd zijn aangevallen door de leraar met een klap op het gezicht dat nekletsel verliet bij de tiener.

Wanneer de moeder van de tiener naar de school ging om te weten wat was gebeurde was zijn behandeld met minachting door de leraar die zei:’Brazilianse hier in Suriname zijn behandeld als een hond” .Na het verlaten van de school, de moeder en de tiener waren naar de Braziliaanse ambassade in Suriname gegaan en daar zijn ze verwezen naar de “inspectieschool” en daar werden ze  gehoord en hebben angifte gedan.

De instantie die verantwoordelijk is voor het toezicht op openbare scholen, heeft  beloofd een onderzoek doen  naar de feiten en eventueel de leerkracht straffen.

Als je Braziliaan bent en uw zoon of dochter  zijn aangevallen in een school in Suriname, moet u aangifte bij de politie doen of contact opnemen met de redactie van LPM NEWS. Als je hier legaal bent, moet u proberen achter u rechten gaan.

Verlaat hieronder je reactie.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: