spot_img
spot_img

Zware botsing op de SWCweg

Atualizado há

- Publicidade -

Aan de Sir Winston Churchillweg(SWCweg) was er vanochtend, dinsdag 19 augustus, een zware botsing tussen een personenauto en een hilux pick up. Door die botsing kwamen beide voertuigen in een langs de weg lopende sloot terecht. In de pick-up zaten twee mannen waaronder de 24-jarige bestuurder Ashwin R. Beiden waren onder invloed van alcohol. Een blaastest heeft aangetoond dat het alcoholgehalte van de adem van de chauffeur ver boven het maximum van 220 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht was. De man was in principe stomdronken.

In de personenauto zaten een man en een vrouw. De man en de vrouw en de mede inzittende van de pick up zijn zodanig gewond geraakt dat zij zijn opgenomen in het ziekenhuis. De mede inzittende van de pick up zat bekneld in het voertuig. De brandweer wist dit slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. De dronken bestuurder is met de schrik vrijgekomen. Hangende het onderzoek is hij ter ontnuchtering opgehouden op het politie bureau Livorno.

“Rijden onder invloed van alcohol is een strafbaarfeit binnen de Rijwet. Rijden onder invloed van alcohol waarbij anderen zwaar lichaam letsel hebben opgelopen of dood zijn gegaan is een strafbaarfeit binnen de Rijwet waarop aanhouding, in verzekeringstelling en gevangenisstraf op staat.”

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: