spot_img
spot_img

Zoon Brunswijk weet niets af van de drugs

Atualizado há

- Publicidade -

Op 1 september vorig jaar werd 5.856 gram cocaïne aangetroffen in de koffer van de 29- jarige Elton Brunswijk, zoon van coalitieleider Ronnie Brunswijk. Hij beweert echter niets af te weten van de drugs. De verdachte heeft de Wet op Verdovende Middelen overtreden. Naar eigenzeggen heeft hij de koffer zelf ingepakt, en weet dus niet hoe de drugs in zijn bagage is beland.

 

Op de rechtszitting van maandag 12 januari verklaarde Brunswijk dat hij op de luchthaven zag dat zijn koffer geforceerd was en ook nog zwaarder woog. Een agent werd gehoord in deze zaak. Volgens de agent werd de koffer gescand en daarbij werden er spullen werden waargenomen die de vorm van een boek hadden. Aan Brunswijk werd toen gevraagd om de koffer te openen, waarop de verdachte aangaf de sleutel bij zijn vader vergeten te hebben. Vervolgens mocht hij zijn vader bellen, maar deze nam niet op.

- Publicidade -

 

Met behulp van de agenten werd de koffer open gemaakt.  Bij het openen van de koffer nam de agent een chemische geur waar en trof hij vijf pakken aan en pimba waarin drugs was verstopt.

 

Raadsman Benito Pick die Brunswijk bijstaat, gaf aan dat zijn cliënt niet gezegd zou hebben dat de sleutel van zijn koffer bij zijn vader was, aangezien hij de code van zijn koffer kende. En omdat de koffer geforceerd was, kreeg de verdachte de koffer niet meteen open. Op 9 februari wordt de zaak voortgezet. De verdachte Brunswijk bezit de Nederlandse nationaliteit.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: