spot_img
spot_img

Zondag 24 augustus NPS partijcongres

Atualizado há

- Publicidade -

Het hoofdbestuur, de afdelingen, de onderafdelingen, de Adviesraad, de Jongerenraad, het JAPIN, de leden van De Nationale Assemblee, de Staatsraad, de districts- en ressortraden, de stichtingen, verenigingen en overige structuren van de partij worden door het Congresbestuur van de Nationale Partij Suriname(NPS) uitgenodigd ter bijwoning van het Partijcongres welke op zondag 24 augustus gehouden wordt.

Tijdens deze buitengewone vergadering zal de voorzitter van de NPS onder andere verslag doen over de positie van de partij en het gevoerde beleid. Het programma voor de komende periode zal eveneens worden gepresenteerd.

Verder zullen de partij-organen en partijleden breedvoerig geïnformeerd worden over de intentieverklaring van 29 mei 2014, zoals ondertekend door de partijvoorzitter namens de NPS en de mandaatverlening aan het hoofdbestuur voor verdere onderhandelingen met betrekking tot samenwerking met andere politieke organisaties in verband met de komende algemene verkiezingen voor leden van de volksvertegenwoordiging.

- Publicidade -

Het congres vangt aan om 11.00 uur in Grun Dyari aan de Johan Adolf Pengelstraat.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: