spot_img
spot_img

Zondag 12 oktober proclamatie ‘Nieuwe Stijl KTPI’

Atualizado há

- Publicidade -

Ondervoorzitter tevens assembleelid van de KTPI, Oesman Wangsabesari, proclameert zondag ‘de Sociaal Democratische en Nationale Politieke Organisatie Nieuwe Stijl KTPI’. Naar zijn zeggen is dit nodig aangezien de verzoeningspoging tevergeefs, de meningsverschillen met het bestuur onder leiding van Willy Soemita, zijn gebleven.

 

De samenwerking met het Nieuw Front, Pertjajah Luhur en BEP valt ook niet in goede aarde bij de Nieuwe Stijl KTPI. “Wij zijn deel van de Mega Combinatie en het is moeilijk om tegelijk een intentieverklaring met de oppositie te tekenen”, volgens Wangsabesari.

- Publicidade -

 

Parlementariër Refano Wongsoredjo, ook van de KTPI, is reeds jarenlang niet meer actief in de partij. Volgens Wangsabesari ondersteundt Wongsoredjo de Nieuwe Stijl KTPI wel, maar wenst hij nog geen zitting te nemen in het hoofdbestuur.

 

“We hebben aangekondigd dat wij een eigen partij zouden oprichten. Intussen zijn de statuten goedgekeurd door de president. Nu zijn we zover om de partij te proclameren”, geeft Wangsabesari aan. Hij wil wel met de KTPI samenwerken, maar dan wel op basis van gelijkwaardigheid. Verder denkt hij weld at re na de oprichting ook een formeel gesproken zal worden met de Mega Combinatie voor eventuele verdere samenwerking.

 

De proclamatie van de nieuwe partij vindt plaats in het Tamaredjo Sport Bond Complex aan de Hadji Idin Soemitaweg in Commewijne.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: