spot_img
spot_img

Zijwegen Koewarasan worden geasfalteerd

Atualizado há

- Publicidade -

Ministro Rabin Parmessar, Ministro OW, Suriname3In Koewarasan is een aanvang gemaakt met de asfaltering van de zijwegen Serie C en Serie A. beide wegen zijn samen bijna drie kilometer lang. De oplevering zal rond september moeten plaatsvinden. Met de asfaltering van de weg zien de buurtbewoners een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Aannemingsbedrijf Kuldipsingh is belast met de asfaltering van beide wegen. Ook de voorfinanciering heeft het bedrijf op zich genomen.

Dit project in onderdeel van een landelijke asfalteringsprogramma waarmee een budget van SRD 200 miljoen gemoeid gaat. Ook in andere delen van het land zullen wegen geasfalteerd worden in het kader van het landelijk programma.

De werkzaamheden te Koewarasan zijn de tweede in een week die door het Ministerie van Openbare Werken (OW) worden geïnitieerd. Eerder werd een aanvang gemaakt met de asfaltering van de Adhinweg te Houttuin. Volgens OW-minister Rabin Parmessar is de infrastructuur van Wanica sterk verwaarloosd. Vandaar ook de extra inspanning om in dit district spijkers met koppen te slaan.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: