spot_img
spot_img

Ziekenhuis in Wanica niet in één regeerperiode af

Atualizado há

- Publicidade -

“Nooit en te nimmer is tijdens de verkiezingscampagne in 2010 gepropageerd dat de bouw van het Wanica Ziekenhuis in één regeerperiode zou worden gerealiseerd. Een ieder weet dat het onmogelijk is. Je moet niet alleen het gebouw hebben maar ook human resources en alles erom heen. Het geniet wel prioriteit voor de regering om vooral in deze periode te beginnen met de bouw van het ziekenhuis”. 
Dit zegt Mega Combinatie/NDP parlementariër Amzad Abdoel. Volgens hem verdraaien sommige oppositieleden bewust de informatie en doen alsof het ziekenhuis af zou zijn vóór de verkiezingen.

 

De propaganda die Abdoel samen met partijgenoot Charles Pahlad gevoerd heeft was onder meer gebaseerd op:
1. De bouw van het ziekenhuis zou een meerjarenproject worden en
2. Het decentraliseren van de gezondheidszorg.

- Publicidade -

Voor de bouw van het ziekenhuis zijn de financiën het grootste probleem. Daarom is de regering volgens het assembleelid begonnen met het zoeken van financiën en is China bereid gevonden om een ziekenhuis te schenken.

Ondertussen zal alvast begonnen worden met de bouw.

 

 

Abdoel: “Indien de regering een verkiezingsstunt zou willen uithalen, zouden wij dat accepteren wat aan ons werd aangeboden. Maar om te voldoen aan wat er beloofd was heeft de regering gekozen voor een modaliteit van zachte lening in combinatie met de schenking. Indien nu middelen vrijkomen en het infrastructurele deel afgewikkeld kan worden, is het voor ons alleen een pluspunt. Want de schenking en de zachte lening maken het werk verder gemakkelijker. Maar belangrijk is om het project opstarten”.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: