spot_img
spot_img

Zaakgelastigde Redan warm welkom geheten op Surinaamse ambassade

Atualizado há

Donderdagavond 9 oktober is Lucretia Redan verwelkomd op de Surinaamse ambassade in Den Haag. Zij gaf een welkomstreceptie in verband met haar aanstelling als zaakgelastigde ad interim van Suriname in Nederland.

 

Tot de aanwezigen behoorden onder meer ambassadeurs gevestigd in Nederland, vertegenwoordigers van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken en vertegenwoordigers van Surinaamse organisaties in Nederland. Per september is Redan aangesteld ter vervanging van Chantal Doekhie die door de regering is teruggeroepen.

- Publicidade -

 

De receptie was tevens in het kader van de Marrondag die vrijdag 10 oktober wordt gevierd. In haar welkomstwoord gaf Redan aan dat ze een goede samenwerking wenst met alle actoren. Binnenkort zal ze Surinaamse organisaties uitnodigen om onder andere over het diasporabeleid en andere onderwerpen van gedachten te wisselen. Ze wil van hen weten wat hun visie op de diaspora is en hoe die verder betrokken kan worden bij de ontwikkeling van Suriname. “Je kan dat op allerlei wijzen doen en je hoeft niet speciaal naar Suriname te gaan”, aldus de zaakgelastigde ad interim.

 

Redan zal ook de Surinaamse gemeenschap opzoeken in plaats van ze alleen op de ambassade uit te nodigen.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App