spot_img
spot_img

Woning Domburg afgebrand

Atualizado há

- Publicidade -

Op maandag 29 april werd een gezin bestaande uit 5 leden dakloos. Het houten huis waarin ze bleven aan de Domburg Middenweg brandde volledig af tijdens hun afwezigheid. De oorzaak van de brand is voor alsnog onbekend.

Bij aankomst van de politie van het ressort Domburg werd de woning die op het electriciteitsnet was aangesloten in lichterlaaien aangetroffen. De brandweer kon slechts nablussingswerkzaamheden verrichten. De gehele inboedel alsook een nieuwe bromfiets zijn verloren gegaan.

Volgens verklaring van een neefje dat ook op het adres woont, waren er drie houten woningen op het perceel. Op een bepaald moment hoorde hij vanuit zijn woning een harde knal. Toen hij naar buiten kwam zag hij het huis waarin het gezin van vijf verbleef in brand staan en sloeg meteen alarm.

- Publicidade -

De twee andere woningen op het erf hebben schroeischade opgelopen. Verder deden er zich geen persoonlijke ongelukken voor. De woning was niet tegen brand verzekerd. De Forensische Opsporing en de politie van het ressort Domburg zijn belast met het onderzoek van deze brand, meldt de Public Relations van de politie.

Foto: Archief LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: