spot_img
spot_img

Wettelijke echtgenote eist lijk overleden man op

Atualizado há

De spraakmakende brand op Flora waarbij de 42-jarige Raymond Henar, zijn vrouw en hun tweeling van zeven maanden oud om het leven kwamen schijnt een vervelend staartje te krijgen.

Henar was ten tijde van de brand nog wettelijke getrouwd met de 39-jarige weduwe Natascha Henar- Liong A San. Zij eist nu, samen met de kinderen die zij met de overleden man had, het lijk van Henar op om te begraven. Het stel heeft twee van 20 jaar en 18 jaar.

Natascha probeert met deze actie te voorkomen dat Henar begraven als gezin wordt samen met zijn nieuwe vrouw en de tweeling. Volgens Natscha heeft haar overleden echtgenoot haar bedrogen met de vriendin waar hij de tweeling verwekte. Zij weigert daarom met haar kinderen te zitten in de zaal waar het lichaam van de buitenvrouw opgebaard ligt met die van haar overleden man

Opmerkelijk is dat zij de relatie zelf heeft beëindigd en echtscheiding aanvroeg. Zij zegt dit te hebben gedaan omdat zij achter de buitenechtelijke relatie van haar man kwam. Natascha is echter nog de wettelijke partner van Henar omdat de echtscheiding formeel nog niet helemaal is ontboden. In een brief aan de procureur-generaal eist zij het lijk op.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: