spot_img
spot_img

Werkzaamheden Prefab-huizenfabriek belemmerd door occupatie

Atualizado há

In maart 2015 werd er een overeenkomst getekent tussen de overheid  en Prefab- huizenfabriek ‘ Broad Homes Industriaal International. In de overeenkomst moest de overheid zorgen voor grond zodat het fabriek  huizen kan opzetten. Wegens occupatie kunnen er geen werkzaamheden plaatsvinden.

Te Smakalden – west in Para heeft de overheid negentig hectare eigendomsgrond overgekocht van een particulier zodat het chinees huizenfabriek van start kan gaan met huizenbouw. Occupenten hebben geen gelegenheid daartoe gegeven, omdat zij kort geleden  zijn gestart met het bouwen van optrekjes.

Steven Relyveld, minister van Ruimtelijke ordening Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft aangegeven dat  occupenten zich spoedig moeten ontruimen van het gebied, omdat er tijdens een onderhandeling met occupenten andere mogellijkheden zijn aangeboden, waarvan zij die mogelijkheden hebben verworpen.

- Publicidade -

Begin februari zijn er al enkele in aanbouw zijnde huizen van occupenten afgebroken door de politie die de opdracht kreeg van het Openbaar Ministerie, omdat het ministerie 84 huishoudens met een deurwaardersexploot heeft  aangemaand, waarbij zij een week de gelegenheid hadden gekregen om te vertrekken, maar geen gehoor daaraan hebben gegeven.  het ministerie zal daarmee continueren.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App