spot_img
spot_img

Werknemers RBC hervatten werk

Atualizado há

- Publicidade -

Woensdagmorgen 1 oktober gingen werknemers aangesloten bij de RBC Werknemersorganisatie in actie, maar na enige tijd hervatten zij het werk. Afgesproken is dat de bond en de RBC- directie met elkaar in gesprek gaan om de plooien glad te strijken.

 

Gemaakte afspraken met betrekking tot de afkoopregeling van werknemers worden volgens bondsvoorzitter Willy Rodriquez niet nagekomen door de directie van de bank.

- Publicidade -

Als voorbeeld haalde ze aan dat personen die 57, 58 of 59 jaar oud zijn, thuis kunnen blijven met behoud van salaris en alle andere voorzieningen. “Wij hebben kunnen vaststellen dat bepaalde mensen geen gratificatie krijgen terwijl dat wel is opgenomen in het protocol”, noemt Rodriquez als een van de redenen voor de actie. Tevens merkt Rodriquez op dat de afkoopregeling in het Engels staat. “De mensen moeten weten wat in het stuk staat, want niet iedereen is de taal helemaal machtig.”

 

Naar zeggen van Rodriquez is RBC begonnen met het proces van het afvloeien van werknemers. De afvloeiing moet echter vrijwillig geschieden, hetgeen eveneens is opgenomen in het protocol. Na een onderhoud met de directie is besloten het werk te hervatten.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: