Op maandag 30 september zal de president Desi Bouterse zijn jaarrede over het dienstjaar 2020 uitspreken tijdens een buitengewone openbare vergadering in De Nationale Assemblée (DNA). In verband hiermee zal het wegverkeer te weten Henck Arronstraat / Grote Combéweg, Kleine Waterstraat / Van Rooseveltkade vanaf 08.00 uur worden omgelegd.

Op het personeel van de omliggende kantoren wordt het beroep gedaan hun voertuigen op die dag niet te parkeren binnen de veiligheidszone. De veiligheidzone wordt omgeven door de navolgende wegen: de Waterkant vanaf de Henck Arronstraat tot het Hoekhuis c.q. de straat voorlangs Dixie-bar; de straat voorlangs Dixie-bar tot de Mr. F. Lim A Postraat; de Mr. F. Lim A Postraat tot de straat voorlangs de Dixie-bar; op de parkeerhavens voor het gebouw van De Nationale Assemblée; op het trottoir rondom het Onafhankelijkheidsplein; op het trottoir rondom het Vlaggenplein; op het trottoir rondom het Monument der Gevallenen.

Op weggebruikers en het personeel van de omliggende kantoren wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en de aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen. Het verkeer over genoemde wegen zal weer worden opengesteld kort na de buitengewone openbare vergadering, aldus de politie.

Comentar

Comentar