spot_img
spot_img

Weg Para-West gebarricadeerd

Atualizado há

Vanwege de erbarmelijke staat waarin de weg naar West- Suriname verkeert, hebben bewoners van Witagron, Pikin Saron, Bigi Poika en Tibiti de weg gebarricadeerd. De bewoners zijn erg boos op de overheid, aangezien zij van mening zijn dat, ofschoon ze meer malen aan de bel hebben getrokken, deze niet naar hun luistert.

Een dorpshoofd dat anoniem wenst te blijven zegt:”We kunnen niet langer over deze weg die op bepaalde plekken grote kuilen heeft. Onze kinderen moeten hierdoor vier uur in de ochtend vertrekken en zij zijn pas vier uur s’ middags weer thuis”.

Woensdag is de weg gebarricadeerd geweest vanaf tien uur ‘s morgens tot donderdagochtend twee uur. Basja Karoeme van Pikin Saron geeft aan dat de planken en tonnen die op de weg waren geplaatst door de politie-eenheid Faya Blo zijn verwijderd. Hierna konden de houttrucks weer doorrijden. Donderdag werd de actie voortgezet.

- Publicidade -

Volgens de burgervader van het district Para,Jerry Miranda, verkeert de weg niet in slechte staat. “Er was wel een gat in de weg, maar die hebben we aangepakt”, geeft de dc aan.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App