spot_img
spot_img

VSH Foods presenteert receptenboek

Atualizado há

- Publicidade -

In het jongste kookboek van NV VSH FOODS Switi Surinaamse Recepten staat Chefkok Jethro Wirth centraal. Hierin komen 32 Surinaamse recepten voor die toegevoegd kunnen worden aan de Surinaamse keuken. Op zaterdag 4 oktober werden in Hotel Krasnapolsky middels een gala diner de recepten aan Suriname gepresenteerd.

 

De afgelopen periode heeft VSH Foods al twee keer een receptenboek uitgegeven, waarin simpele recepten, uiteraard met producten van VSH FOODS, worden gepresenteerd. De receptenboeken worden uitgebracht in het kader van de KKF Jaarbeurs in november. Volgens VSH FOODS- directeur Marlon Telting willen ze dit jaar echter de verdiensten van chef-kok Jethro Wirth belichten. Wirth is gevraagd de typisch Surinaamse recepten op zijn eigen wijze te veranderen.

- Publicidade -

 

Behalve het enigszins veranderen van de recepten, voegt Wirth er een extra dimensie aan toe door er ook originele namen voor te bedenken, waaronder Botro Bal, Karu Chowder en Kriyoro Steak.

 

Het galadiner bestond uit een vijfgangen menu waarin geselecteerde recepten uit het kookboek  zijn gepresenteerd. VSH Foods wil ook het gezellig tafelen met het gezin weer terugbrengen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: