spot_img
spot_img

Vrouw overleden tijdens overval in haar woning

Atualizado há

- Publicidade -

Vier gewapende criminelen hebben woensdagochtend 4 maart een echtpaar overvallen in hun bovenwoning aan de Latourweg. De misdadigers konden de woning binnendringen nadat zij het diefijzer van het achterterras en een bad en toiletruimte geforceerd hadden.

 

Nadat de criminelen het echtpaar gekneveld hadden werden verschillende ruimten in de woning door hun overhoop gehaald. Zij waren waarschijnlijk op zoek naar geld en andere waardevolle spullen. Nadat de daders vertrokken waren wist de man zich te bevrijden om kort daarna tot de ontdekking te komen dat zijn vrouw overleden was. Het slachtoffer schakelde vervolgens de politie van het bureau Latour in.

- Publicidade -

 

Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat het jachtgeweer van de man is weggenomen. Het is vooralsnog niet bekend of er andere spullen uit de woning zijn gestolen. De overleden mevrouw was in leven genaamd Soemintra Ramdas. Zij is 64 jaar oud geworden.

 

De politie heeft, na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie, haar ontzielde lichaam in beslag genomen voor obductie. Deze zaak is in tussen overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: