spot_img
spot_img

Vrouw en kinderen doorgebrand

Atualizado há

Te Munder op kwatta zijn vrijdag drie personen omgekomen tijdens een woningbrand.

De verkoolde lijken van NadierSalimoen(49),  Glanisha, vermoedelijk 1 jaar oud en van de 2-jarige KishanHoesein werden uit het pand gehaald.

Volgens verklaring van een vrouw die in veiligheid is gebracht, lagen zij allemaal te slapen toen zij plotseling wakker werd en merkte dat de woning in brand stond.

- Publicidade -

De bovenwoning is geheel afgebrand, terwijl de beneden woning schroei – en water schade heeft opgelopen. Ook hebben twee belendende panden schade opgelopen.

Politiemannen van het ressort Munder die richting het politiebureau reden, zagen de rookontwikkeling uit een bovenwoning en snelden zich naar het gebouw. Een militair haastte zich eveneens naar de woning om hulp te bieden. De woning was voorzien van traliewerk.

Samen met de militair en een andere manspersoon  rukte de agent van politie Mahinderkoemar M. het traliewerk los. Twee personen konden in veiligheid worden gebracht. De politieman kreeg een slag van het traliewerk en kwam een brandende balk op zijn linkerschouder terecht. Desondanks probeerde   hij de woning in te gaan om de overige slachtoffers te redden. Hij werd verrast door een grote vuurzee en een zwarte rookontwikkeling. De militair trok de politieambtenaar aan zijn broekriem om hem uit de situatie te halen.

Agent Mahinderkoemar  viel van de trap.  Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch  Ziekenhuis, waar hij ter observatie is opgenomen.

De brand werd door de brandweerlieden die ter plaatse arriveerden geblust.

De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend. De woning is wel verzekerd tegen brand.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App