spot_img
spot_img

Vrijdag 18 juli ultimatum VRA-artsen

Atualizado há

- Publicidade -

Vrijdag 18 juli is de uiterlijke datum waarop de leiding van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) schriftelijke duidelijkheid moet geven met betrekking tot de achterstallige betalingen in het kader van de basiszorg. Dit stelt de Vereniging van Regionale Gezondheidsdienst Artsen (VRA).

Als deze duidelijkheid vrijdag niet gegeven wordt, zullen er vanaf maandag 21 juli geen medische diensten door de leden worden verleend aan de bijkans 55.000 BZS- patiënten van de RGD. Dit zegt de voorzitter van de VRA, Jules Cruden .

In een persbericht geeft de VRA aan dat er met geen woord gerept wordt over de vergoeding die de RGD deVRA- artsen verschuldigd is over 2014 voor de dienstverlening naar de basiszorgverzekerden. Desondanks is de RGD van mening dat de artsen door moeten werken.

- Publicidade -

Zegt de VRA: “Alle goede bedoelingen van de regering van Suriname om de gezondheidszorg naar een hoger niveau te tillen ten spijt, maar de RGD leiding brengt deze zelfde gezondheidszorg continu in gevaar. Kwalitatieve goede zorg kan immers nimmer gegarandeerd zijn bij uitblijven van beloning van de dienstverleners”.
 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: