spot_img
spot_img

Voortzetting belastinghervormingen

Atualizado há

In de begroting van het ministerie van Financiën staat dat enkele belangrijke wetswijzigingen in de Inkomstenbelasting en de Loonbelasting in 2015 zullen worden doorgevoerd. Deze wetswijzigingen hebben vooral te maken met de versterking van de koopkracht en wijzigingen van fiscaal technische aard.

 

Minister Andy Rusland geeft aan dat met nadruk is aangegeven in het Ontwikkelingsplan 2012-2016, de regeringsverklaring en de jaarrede van president Desi Bouterse, dat het noodzakelijk is dat de hervorming van de belastingwetgeving en de belastingadministratie plaatsvindt.

- Publicidade -

 

De Belastingdienst is voortdurend bezig met het bijstellen van de huidige wetgeving, welke op sommige onderdelen verouderd is. In 2015 zal verder gewerkt worden aan de verdere hervorming van de belastingorganisatie. Dit zal erin resulteren in een zelfstandig bestuursorgaan met een sterk verbeterde efficiëntie en effectiviteit.

 

Door het operationaliseren van de afdeling Customers Service en de implementatie van een nieuw automatiseringssysteem ten behoeve van de binnenlandse heffing, zal de verbetering van de dienstverlening naar het publiek toe in 2015 manifest moeten zijn. In 2015 vindt namelijk de implementatie plaats van het nieuw Douanesysteem “Asycuda World” (AW). Het AW is van groot belang voor de Douanedienst vanwege de modernisering die het met zich meebrengt voor douane procedures.

 

Tevens zal een aanvang worden gemaakt met de bouw van een nieuw IT- systeem voor de totale Belastingdienst, welke moet resulteren in een efficiëntere heffing en inning van de belastingen. ook zal dit IT- systeem een handvat zijn voor managers om waar nodig tijdig in te grijpen en om de minister van Financiën bij te staan met betrouwbare bestuurlijke informatie

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: