spot_img
spot_img

Voorlopige in vrijheidsstelling opstandige verdachten

Atualizado há

Op de rechtszitting van donderdag 5 februari heeft rechter Sieglien Wijnhard Andro C. en Miquel H. voorlopig in vrijheid gesteld. Op 4 december 2014 heeft het tweetal een politieman mishandeld en bedreigd. Toen de politieman hen wilde afvoeren hebben zij zich verzet.

 

Aangezien Andro C. en Miquel H. voor een winkel rondhingen, schakelde de winkelier de politie in. Toen de politie hen sommeerde zich vandaar te verwijderen, negeerden zij het bevel, waarop de agent besloot de verdachten in de boeien te slaan. De verdachten verzetten zich toen de agent ze in de boeien wilde slaan.

- Publicidade -

 

Volgens de verdachten hadden zij berouw over hun handelingen. “Wij zijn verkeerd geweest en wij vragen om ons een kans te geven. Wij hebben geen goed voorbeeld gegeven en het spijt ons. Wij zullen nooit meer zoiets doen”, aldus Adro C. De rechter gaf aan dat de verdachten respect moeten tonen voor alle burgers en vooral voor de wetsdienaren. Uitschelden en bedreigen zijn daarbij uit den boze.

 

De verdachten verklaarden dat ze de agent steeds vroegen wat zij misdaan hadden, maar de agent luisterde niet naar hun. Officier van justitie, Claudia Bruining, benadrukte dat het om een zeer strafbaar feit gaat.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: