spot_img
spot_img

Voor verkrachten buurmeisje twee jaar cel

Atualizado há

Op de rechtszitting van donderdag 12 februari heeft rechter Marie Mettendaf, Romenson U., veroordeeld tot twee jaar cel onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht voor het verkrachten van zijn buurmeisje. Nadat de verdachte met een smoes de woning was binnengekomen, vergreep hij zich aan het buurmeisje.

 

Mettendaf sprak van een ernstig feit en benadrukte dat niemand zonder toestemming van het meisje, seks met haar mag bedrijven. Reshmi Rathipal, officier van Justitie, had vijf jaar tegen Romenson U. geëist. Volgens haar had de veroordeelde het slachtoffer misleid. Bij het zien van de politie zag, liep hij weg.

- Publicidade -

 

Naar zeggen van het slachtoffer was zij kleren aan het wassen toen haar buurman kwam. Hij vroeg het latere slachtoffer zijn mobiel op te laden. Het moment waarop zij naar binnen liep om de mobiel op te laden, vergreep de man zich aan haar. Ofschoon het meisje schreeuwde en zich verzette zich, kon ze de man niet tegenhouden. Echter lukte het haar op een gegeven moment om de verdachte met een muskietenkaarshouder te verwonden.

 

Romenson U. geeft aan het meisje niet verkracht te hebben. Volgens hem kreeg hij ruzie met haar over muziek, waarna zij hem verwondde, hetgeen door het slachtoffer tegengesproken wordt. Omdat ze haar buurman vertrouwde, ging ze de mobiele telefoon van hem opladen.

 

Medisch onderzoek heeft aangetoond dat het slachtoffer bloedsporen had aan haar vagina. Mettendaf achtte het feit wettig en overtuigend bewezen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: