spot_img
spot_img

Voor beroving taxichauffeur tweeënhalf jaar geëist

Atualizado há

Op 19 juni werd een taxichauffeur beroofd van zijn geld, voertuig en mobiele telefoon door S.H. van 18 jaar en de zeventienjarige E.W. Op de rechtszitting van vrijdag 1 augustus heeft het Openbaar Ministerie een celstraf van tweeënhalf jaar tegen S.H. geëist. Hij heeft bekend dat hij samen met zijn medeverdachte het feit heeft gepleegd. E.W. wordt door de jeugdrechter gehoord.

Zowel een bushuisje als twee andere voertuigen werden aan de Indira Gandhiweg aangereden met het gestolen voertuig dat bestuurd werd door de twee verdachten. Ondanks ze de benen namen werden ze aangehouden. Ze namen een taxi en moesten naar Vredenburg gebracht worden door de taxichaffeur. In een onbewoond deel van de weg werd de chauffeur vastgebonden, maar het lukte hem zichzelf los te maken. De taxichauffeur is zwaar getraumatiseerd door dit voorval en durft zijn beroep niet meer uit te oefenen.

Het voertuig van het slachtoffer is erg beschadigd. De advocaat van verdachte S.H. vroeg rechter Marie Mettendaf rekening te houden met de jonge leeftijd van zijn client aangezien deze nog studerende is en overigens een volmondige bekentenis heeft afgelegd. De advocaat zal nagaan als de schade aan het voertuig op de ouders van S.H. te verhalen. Mettendaf zal op 15 augustus uitspraak doen.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App