spot_img
spot_img

VOJ-Atjoni tóch van start gegaan

Atualizado há

- Publicidade -

Uit respect voor president Desi Bouterse is de zondag aangekondigde actie van dorpelingen, als zou VOJ-Atjoni maandag de deuren niet openen, is niet doorgegaan. Volgens schoolhoofd Henry Jozefzoon zegde het staatshoofd toe contact te zullen maken met de school.

 

De dorpelingen en enkele personeelsleden wilden met de actie, dat de regering de problemen op de school serieus aanpakt. Ondanks herhaalde keren bij het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov) aan de bel te hebben getrokken, is er nog geen oplossing gebracht.

- Publicidade -

 

Enkele problemen zijn praktijklokalen die gedurende het afgelopen schooljaar bijgebouwd zouden worden maar er nog niet zijn en personeelsleden die twee jaar lang geen salaris hebben ontvangen. Door het gebrek aan de beloofde praktijklokalen zijn vijftig leerlingen van het leerjaar van Lager Beroeps Onderwijs genoodzaakt in Paramaribo naar school te gaan.

 

Indien er dinsdag 7 oktober geen duidelijkheid komt in deze kwestie, vreest Jozefzoon dat de actievoerders alsnog in staking gaan. Hij verwacht dinsdag 7 oktober een delegatie van Minov.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: