spot_img
spot_img

Vissersboot onbemand aangetroffen (vermoedelijk sprake van misdrijf)

Atualizado há

Vissers hebben op zaterdagmorgen 16 augustus contact gemaakt met de afdeling Maritiem van de politie. Daarbij is door gegeven dat zij een onbemande vissersboot voor de kust van Suriname hebben aangetroffen, terhoogte van de Wia Wia bank. Het registratie nummer en naam van de boot is daarbij doorgespeeld. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de vissersboot in kwestie op donderdagmorgen 7 augustus vanuit de Anton Dragtenweg naar zee is gevaren. Er waren vier personen aan boord de kapitien en drie bemanningsleden respektievelijk bekend als Kumar Singh, Bobby Singh, Mahadew en Bristol.

 

Leden van de afdeling Maritiem, de Surinaamse Kustwacht en de booteigenaar zijn naar de aangegeven lokatie gevaren om een onderzoek in te stellen. Het resultaat van dat onderzoek doet sterk vermoeden dat er misdrijf in het spel is. Zo schijnt de cabine van de boot overhoop te zijn gehaald en stonden de deksels van de ijsboxen open met daarin wat rotte vis.

- Publicidade -

 

De boot is hangende het onderzoek in beslag genomen. Het is verwachtbaar dat deze zaak door de afdeling Zware Criminaliteit van het bureau Geyersvlijt, in nauwe samenwerking met de afdeling Maritiem, onderzocht zal worden.

 

Informatie met betrekking tot dit geval mag men doorspelen aan de afdeling Zware Criminaliteit van het bureau Geyersvlijt, de afdeling Maritiem van de politie, de Centrale Meldkamer van de politie op het nummer 115 of aan de politie tiplijn op het nummer 179.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App