spot_img
spot_img

Vier jaar geëist tegen ‘Bigi Boi’ Rozenstruik

Atualizado há

Als het aan het Openbaar Ministerie (OM) ligt, mag ‘Bigi Boi’, Jairzinho Rozenstruik voor vier jaar de gevangenis in.  Het OM verdenkt de Surinaamse thaibokser  van opzettelijke betrokkenheid bij drugssmokkel. Tegen de zeven andere koeriers eiste het OM enkele maanden tot veertien maanden straf. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

In de tenlastelegging tegen Rozenstruik is aangehaald dat hij  cocaïne Nederland wilde binnensmokkelen. Hij deed dat  samen met anderen, die zich als kickbokser voordeden. Bij controle bleek dat deze zeven mannen bolletjesslikkers waren en absoluut geen kickboksers. Zij dachten dat ze zo de 100 procent controle zouden kunnen ontlopen.

Op de zitting maakte de officier van justitie  gebruik van de verklaring van één van de verdachten, dat Rozenstruik de opdrachtgever was.

- Publicidade -

Echter is deze verdachte volgens Gerald Roethof, de advocaat van Rozenstruik, een fantast . Naar zijn zeggen wisten de overige koeriers gezegd niets van de betrokkenheid van Rozenstruik bij de drugssmokkel.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: