spot_img
spot_img

VHP-hoofdbestuurslid Sheilendra Girjasing niet naar massameeting

Atualizado há

Uit protest gaat VHP-hoofdbestuurslid Sheilendra Girjasing niet naar de massameeting van de samenwerkende partijen, die zaterdag 24 januari in ‘de Olifant’ wordt gehouden. Hij heeft zijn aanhang van Commewijne eveneens geadviseerd niet naar de massabijeenkomst te gaan. 

 

“Wij van de VHP Commewijne stellen voor dat PL de lijst trekt, dat de VHP op de 2e plaats komt, de NPS op de 3e en de KTPI op de 4e. Uit protest hebben wij daarom besloten NIET naar de massameeting van zaterdag 24 januari a.s te gaan”, zegt Girjasing.  Naar zeggen van Girjasing zijn grote delen van de VHP Commewijne het volgens er niet mee eens dat de KTPI de kandidatenlijst in Commewijne trekt. “Waarom? De KTPI is gesplitst in tweeën dus de partij is veel kleiner geworden. In elk district trekt de grote partij de lijst. Waarom dan niet in Commewijne?”, zegt het VHP-bestuurslid.

- Publicidade -

 

Girjasing zegt dat de komende verkiezingen veel te belangrijk zijn voor Suriname om politieke steekspelletjes met elkaar te spelen. Commewijne verdient volgens hem beter. “U bent uiteraard vrij om zelf te bepalen of u er wel naar toe gaat. Het wordt tijd dat wij onze stem laten horen. Namens grote delen van de VHP Commewijne, VHP-DNA lid S.H.M. Girjasing”, heeft de VHP-topper doorgegeven aan zijn achterban.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: