spot_img
spot_img

Vertraagde vluchten vanwege rust voor de crew

Atualizado há

Voor een veilige vlucht moet onder andere de crew (zowel cabine- als cockpit crew) goed uitgerust zijn. Dit is de redden waarom de vlucht van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) van vrijdag nu op zaterdag zal vertrekken.

In een door de SLM vrijdag uitgegeven persbericht staat onder andere:“De passagiers die vandaag voor vertrek naar Amsterdam geboekt stonden vertrekken vanwege speciale rusttijden van de cabine en cockpit crew op zaterdag 19 juli 2014 om 22:40u ’s avonds”.

De passagiers die zaterdag zouden vertrekken zullen nu woensdag vertrekken. Dit omdat er vanwege het hoogseizoen geen toestellen tijdig beschikbaar zijn. Het probleem met de brandstoftoevoer van de Airbus-A340 van de SLM is nog niet opgelost.Zolang dit probleem nog niet is verholpen zullen de SLM passagiers op gewijzigde data vertrekken. Vrijdag komen de passagiers vanuit Amsterdam met een inhuurvliegtuig normal naar Suriname. Air Pullmantur, een Spaanse luchtvaartmaatschappij, vervoerde donderdag de gestrande passagiers naar Amsterdam.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App