spot_img
spot_img

Veroordeeld wegens drugssmokkel in grapefruit

Atualizado há

De zevenenvijftigjarige voorganger S.S. kreeg op vrijdag 1 augustus van rechter Marie Mettendaf een celstraf van tweeëntwintig maanden en een geldboete van SRD3000 of subsidiair drie maanden hechtenis opgelegd. S.S. probeerde op 8 juni namelijk zeven grapefruits met daarrin 2376 gram cocaïne te smokkelen naar Nederland. De voorganger die de Surinaamse nationaliteit bezit, woont en werkt in New York.

Volgens S.S. vroeg een man die hij op straat leerde kennen hem de vruchten voor hem mee te nemen. Nadat hij de vruchten bekeken had besloot hij als christen het fruit mee te nemen. Toen hij aangehouden werd door de politie gaf S.S. aan dat de vruchten van hem waren. Volgens hem had hij ze onder de markt gekocht. Hierna kwam hij op zijn verklaring terug en gaf aan dat hij de grapefruits van een man had gehad, van wie hij slechts het telefoonnummer kende.

Omdat de drugs een straatwaarde van euro 60.000 heeft eiste het Openbaar Ministerie (OM) een celstraf van twee jaar tegen hem plus een geldboete van SRD 5000 of subsidiair vijf maanden celstraf.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App