spot_img
spot_img

Vermissing in ‘ripdeal’; 170 kilogram cocaïne verdwenen

Atualizado há

De 33- jarige Narinderkoemar Mahabier, meer bekend als Rewie en Dara, wordt sedert 28 augustus vermist. Nadat Mahabier niet meer thuis is gekomen deed zijn echtgenote hierover aangifte bij de politie op 31 augustus. Uit het politioneel onderzoek is gebleken dat er op 11 augustus een ‘ripdeal’ heeft plaatsgevonden te Saramacca waarbij 170 kilogram cocaïne is buitgemaakt. De cocaïne was afkomstig uit Guyana en werd vanuit het district Nickerie getransporteerd.

 

Vermoed wordt dat Mahabier met de politieman Rameshkumar M. en Rodney G. werkzaam bij het A-Team betrokken was bij deze deal. Bij deze deal zijn de berovers met het geld én de drugs ervandoor gegaan. Het vermoeden bestaat dat de buit onderling verdeeld is. Diverse aanhoudingen zijn reeds verricht in deze zaak en de verdachten zijn al voorgeleid bij de rechter-commissaris.

- Publicidade -

 

Op 28 augustus zou Virindersingh B., een andere verdachte, samen met andere personen de vermiste Mahabier opgehaald hebben op de werkplaats van Mahabier te Okrodam, ressort Weg Naar zee. Sindsdien ontbreekt elk spoor van Mahabier. Tevens zijn Guillermo D. en Soeradj J. als verdachten in verzekering gesteld. Volgens verdachte Virindersingh B., heeft Soeradj J. losgeld bij de familie van de vermiste geëist van US$ 20.000. als hij dat geld niet kreeg zou Mahabier vermoord worden. Soeradj J. wordt verweten van poging tot afpersing en oplichting.

 

In deze zaak zijn verder leden van Faya Blo, een agent, een brigadier, en een beveiligingsman van de minister van Justitie en Politie gehoord. Tevens is er een voertuig van het kabinet van de president bij betrokken.

Door de politie wordt vermoedt dat Mahabier naar Guyana is meegenomen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App