spot_img
spot_img

Verdachte weigert mee te werken aan DNA-onderzoek

Atualizado há

De zaak tegen een militair, die van betrokkenheid wordt verdacht bij de moord op Equindia Fernandes, van wie het verkoolde lichaam dit jaar op 10 januari werd aangetroffen in een uitgebrande auto in de Jozef Israëlstraat in Paramaribo, is geseponeerd. Dat zei zijn advocaat Raoul Lobo op maandag 16 februari.

 

Volgens de advocaat is er geen enkel bewijs van betrokkenheid van zijn cliënt,die al op vrije voeten is, bij de moord op de vrouw en de autobrand.

- Publicidade -

 

De militair heeft sinds zijn arrestatie ontkend schuldig te zijn. Hij werd aangehouden, omdat hij de vrouw als laatste bleek te hebben gebeld. De man bekende haar gebeld te hebben, maar niet dat hij haar daarna heeft ontmoet.

 

Volgens Lobo heeft de politie de militair na zijn vrijlaten een aantal malen telefonisch benaderd om een DNA-test te ondergaan. De politie vermoedt dat de man vader is van de dochter van Fernandes. De advocaat van de militair stelt echter, dat de vader een Braziliaan is. Hij heeft zijn cliënt geadviseerd niet mee te werken aan de test en gaat een aanklacht tegen de politie indienen als zij zijn client blijven vragen om mee te werken aan een DNA-test.

 

Het vermoeden bestaat dat de vrouw eerst werd doodgeschoten en vervolgens in de auto is geplaatst die in brand werd gestoken. Pas na het blussen van de brand werd het verkoolde lichaam van de vrouw in de auto ontdekt.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: