Urel C. is vrijdagavond met steekverwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie vermoedt dat hij enkele minuten daarvoor, samen met een tweede verdachte, heeft geprobeerd een andere man te beroven. De toestand van C. is ernstig.

 

De mannen probeerde tegen half elf ‘s avonds op de hoek van dePrinsessenstraat en de Henck Arronstraat een man te beroven. Het slachtoffer haalde een scherp voorwerp te voorschijn en stak daarmee in op zijn belagers. Een van hen raakte hij in de borststreek. Daarop lieten de verdachten de bromfiets waarmee zij waren achter en vluchtten richting de Prinsessenstraat. Na enkele meters zeeg Urel C. neer. Zijn comparant liet hem achter en zette zijn vlucht voort.

 

De gealarmeerde politie heeft de bromfiets in beslaggenomen. De gewonde verdachte is met een ambulance, onder politiebewaking, naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de man die beroofd zou worden door de verdachten is meegenomen naar het bureau voor het onderzoek in de zaak. De tweede verdachte, die ook gewond is geraakt, is nog voortvluchtig.

Comentar

Comentar