spot_img
spot_img

Venetiaan: Weg omhoog voortzetten na neergang

Atualizado há

- Publicidade -

Maandagavond na de presentatie van ‘Marki! Uitdagingen en Verworvenheden van drie regeertermijnen Runaldo Ronald Venetiaan als President van de Republiek Suriname,’ gaf ex-president Ronald Venetiaan aan dat “een fase van neergang niet moet leiden tot ontmoediging. “De wil, de moed, de kracht moet blijven om je weer op te richten en de weg omhoog voort te zetten. Zo komen we als volk waar we willen zijn.”

Venetiaan voelt zich vereerd met de documentaire over hem en ziet het als een geschenk aan het volk en als een stukje geschiedschrijving.

Het gewezen staatshoofd hoopt dat mensen ook kracht en doorzetting uit kunnen putten om constant te werken aan vooruitgang van het volk. Naar zijn zeggen gaat een weg van ontwikkeling niet continue omhoog gaat, maar ook momenten kent van neergang, soms afhankelijk van externe omstandigheden, die buiten het volk, land en natie gaan. “Maar helaas zijn er soms ook omstandigheden binnen het volk”, aldus Venetiaan. Volgens hem is dit echter geen blijvende fase, want de weg omhoog zal weer worden gevolgd, na een neergang.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: