spot_img
spot_img

Vanaf dinsdagmiddag weer vluchten met de SLM Airbus

Atualizado há

Vicepresident Commercial Affairs van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), Clyde Cairo, heeft aangegeven dat de Airbus A340 vanaf dinsdagmiddag weer wordt ingezet op de Mid-Atantische route.

De Airbus zal de passagiers die om 17.20 uur naar Amsterdam moeten vertrekken vervoeren. Ook de vlucht vanuit Schiphol zal door dit toestel worden uitgevoerd. Vanaf 13 juli was de Airbus vanwege een probleem met het brandstofsysteem aan de grond. Samen met de ‘Maintenance van Air France Engineering’ hebben technici van de SLM gewerkt aan het oplossen van het probleem. Pas nadat alle formaliteiten helemaal in orde waren, is er groen licht gegeven om het toestel weer commercieel in te zetten.

Volgens Cairo kan de schade die de SLM geleden heeft nog niet aangegeven worden. Vanwege het defecte toestel was de SLM immers genoodzaakt andere toestellen in te huren om de passagiers te vervoeren. “De financiële schade is groot, maar niet alle informatie is nog binnen om de balans op te maken” geeft Cairo aan.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App