spot_img
spot_img

Vader en zoon vrijgesproken in zedenzaak

Atualizado há

Rechter Marie Mettendaf heeft Dennis P. en Arni P., vader en zoon, vrijgesproken in een zedenzaak. De verdachten werden beschuldigd van vleselijke gemeenschap met hun minderjarige dochter en zusje. Het slachtoffer blijkt wel misbruikt te zijn, maar niet door de vader en zoon.

 

Nadat Dennis P. en zijn vrouw uit elkaar gingen, bleef Dennis P. met zijn kinderen achter. Toen de moeder het meisje een bad gaf en haar dochter de moeder verbood haar geslachtsdeel te wassen, kwam de moeder achter het misbruik. Bij ondervraging door de moeder gaf de dochter aan dat ze door haar vader misbruikt werd. Bij de jeugdpolitie gaf het meisje aan dat ook haar broer aan haar heeft gezeten. Het slachtoffer had eerder een brief naar haar moeder geschreven, met daarin het verzoek de politie in te schakelen, omdat zij niet meer tussen mannen wilde wonen.

- Publicidade -

 

In de raadkamer echter legde het meisje tegenstrijdige verklaringen af. Zo verklaarde ze daar dat haar vriendinnen in de buurt bij haar moeder wonen en dat zij daarom de brief had geschreven. Tijdens het verhoor kwam naar voren dat het meisje samen met haar broers en de vader, in dezelfde ruimte sliep. Naar zeggen van de broers hebben zij nooit iets van misbruik door de vader gemerkt, terwijl het meisje verklaarde dat zij ’s avonds door de vader misbruikt werd. Volgens de broers is de vader nauwelijks thuis. Op het complex waar ze wonen, wonen verder alleen mannen.

 

Volgens Officier van justitie, Reshmi Rathipal, zijn de bewijzen niet geleverd, en vroeg zij vrijspraak voor de verdachten.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: