spot_img
spot_img

“Update” vader steekt zoon neer

Atualizado há

De man die zijn 21-jarige zoon op woensdagavond 13 augustus heeft neergestoken is in handen van de politie van Paranam. Deze verdachte is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De verdachte is op donderdagavond 14 augustus door dorpsbewoners van Piere Kondre en Redi Doti overgedragen aan de politie.

Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de man zijn zoon bij een winkel had ontmoet niet ver van hun woning. Dat hij zijn zoon om een lift naar huis had gevraagd. Zijn zoon zou hem hebben gezegd, dat hij meerijders in zijn auto had en dat er geen zitplaats meer in het voertuig was. Thuis aangekomen kreeg de verdachte een woordenwisseling met zijn zoon over het feit dat die hem geen lift had gegeven. Deze woordenwisseling liep zodanig uit de hand, dat de verdachte een mes greep en zijn zoon daarmee in de buikstreek stak. Zijn zoon raakte daarbij zwaar gewond. Hij ligt nog steeds ter verpleging in het ziekenhuis. De verdachte heeft aangegeven dat hij op het moment van het gebeurde onder invloed van alcohol verkeerde en dat hij zich niet kan herinneren dat hij zijn zoon neergestoken heeft. De man wordt verdacht van zware mishandeling.

Volgens artikel 362 van het Surinaams Wetboek van strafrecht staat op zware mishandeling een gevangenisstraf van maximaal 8 jaren. Artikel 364 van het wetboek geeft verder aan, dat als de schuldige dit strafbaarfeit heeft gepleegd tegen zijn moeder, vader, echtgenoot of kind de maximum straf met een derde verhoogd zou kunnen worden.

- Publicidade -

 

“Wie dronken iets doet wordt nuchter beboet”

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App