spot_img
spot_img

Unu Pikin lanceert shirt op Boekenmarkt

Atualizado há

- Publicidade -

Stichting Unu Pikin organiseert op vrijdag 31 oktober weer een Boekenmarkt. Hiermee sluit de stichting het jubileumjaar in verband met het 10- jarig bestaan van de stichting af. Net als de boekenmarkt aan het begin van het jubileumjaar in november 2013, wordt ook dit een bijzondere boekenmarkt.

 

Stichting Unu Pikin is een sociale werkplaats voor mensen met een beperking en bestaat uit een fietsenafdeling (Unu Pikin Fietsen) en een meubelafdeling (Meubels & Meer).

- Publicidade -

 

De stichting organiseert op regelmatige basis sociale activiteiten en ondersteunt met de opbrengsten scholen en andere organisaties. Gedurende het jubileumjaar hebben elk kwartaal, tijdens de feestmaanden speciale activiteiten plaats gevonden.

 

Zo hebben leerlingen van Matoekoe en VSO Thomsonstraat af en toe meegelopen in de meubelafdeling waar meubels opgeknapt werden voor kindertehuizen.

 

Bij de afsluiting van het jubileumjaar op 31 oktober worden de medewerkers van de stichting extra in het zonnetje gezet. Speciaal voor die dag zijn er T-shirts ontworpen met drie verschillende afbeeldingen van het Surinaamse schoolstoeltje, zoals dat in de werkplaats van Unu Pikin wordt gemaakt.

 

De Boekenmarkt is open van 14.00 tot 17.00 uur op het terrein van Stichting Unu Pikin aan De Boerbuitenweg 34c.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: