spot_img
spot_img

Uniqa introduceert 4G+

Atualizado há

- Publicidade -

“Uniqa is er om te blijven. We komen steeds met innovatieve diensten en dit product gaat maken dat mensen ons zeker gaan kennen”. Dit zei Etto O’ Niel, CEO van Uniqa tijdens de launch van het 4G+ netwerk van het bedrijf. Volgens O’Niel zal Suriname met de overschakeling naar dit netwerk nu echt zal genieten van snel internet. Het bedrijf is ervan overtuigd grotere mobiele datapakketten en een snellere downloadspeed tot 5 MB aan te bieden. O’Niel: “We hebben gekeken wat de concurrenten met hun diensten hebben gedaan. En nu bieden wij met ons 4G+ een sneller alternatief dat voordeliger is”. Uniqa heeft bewust gewacht met de lancering van deze dienst.

Nu wordt vier keer meer snelheid geboden dan de vorige 3G dienst. Zowel de software als de verschillende locaties zijn aangepast. Woensdag 6 augustus is tevens de Q1 databundel gelanceerd. Dit is een plan om voor een vast bedrag te bellen, sms’en en internetten.

Volgens Sanson Ogenio, technisch directeur van Uniqa, kan het 4G+ netwerk gezien worden als een ADSL goud aansluiting “maar dan voor je mobiel”. Voorlopig worden alleen de gebieden in Groot Paramaribo, Wanica tot aan Lelydorp, een deel van Meerzorg en Kwatta voorzien van deze dienst. “Het is de bedoeling om zo snel mogelijk uit te breiden naar Nickerie, Albina en naar Zanderij”, vertelt Ogenio.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: