spot_img
spot_img

Uitbreiding McDonald’s

Atualizado há

- Publicidade -

Vanwege de aanhoudende successen heeft McDonald’s Restaurant Suriname besloten uit te breiden. Dit om de dienstverlening naar de klanten toe te verbeteren. Zo zal het restaurant langer open blijven en zullen de daily specials worden verbeterd. Eventueel komen er zelfs extra fillialen.

Vanaf dinsdag 1 juli zal McDonald’s Spanhoek vanaf acht uur ‘smorgens open zijn tot twaalf uur middernacht open zijn. Van 11 uur n.m tot twaalf uur zal echter alleen van de drive thru gebruik gemaakt kunnen worden. de In de Hermitage Mall zal Mc Donald’s voortaan van negen v.m. tot twaalf uur middernacht geopend zijn.

Zegt directielid Frank de Jong Beekhuizen: “We hebben gemerkt dat er in de vroege ochtend vóór openingstijd al mensen staan te wachten. In de late avond stromen er steeds mensen binnen bij sluiting”. Dit is een van de redenen voor de uitbreiding van de openingstijden. Het personeel is al in kennis gesteld van de aanpassingen. Er komen een aantal shiften bij.

- Publicidade -

Naast Paramaribo wil McDonald’s ook filialen op zetten te Lelydorp aangezien de behoefte daartoe aanwezig is. echter kon nog niet worden aangegeven wanneer dat zover is.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: