spot_img
spot_img

Uitbetaling aannemers geen prioriteit regering

Atualizado há

De Algemene Aannemersvereniging (AAV) is niet te spreken over het feit dat minister Andy Rusland van Financiën publiekelijk zegt dat de uitbetaling van aannemers geen prioriteit geniet van de regering. “Het getuigt van gebrek aan respect en verantwoordelijkheidsbesef voor het Surinaams bedrijfsleven, de motor van de economie”, aldus de voorzitter van de AAV, Anthony Wong.

 

De AAV mobiliseert alle aannemers, bij wie de overheid betalingsachterstanden heeft, om de regering gezamenlijk te vragen haar schulden te voldoen.

- Publicidade -

 

Volgens minister Rusland zijn de financiële verplichtingen van de overheid tegenwoordig gerangschikt en sociaal-maatschappelijke taken zoals de gezondheidszorg, onderwijs en lonen van ambtenaren genieten de voorkeur.

 

Door het uitblijven van de betaling door de regering zijn volgens Wong veel aannemersbedrijven genoodzaakt hun deuren te sluiten. De AAV- voorzitter is er zeker van dat ondernemers in andere sectoren hier ook last van hebben. De AAV doet een beroep op de regering nog vóór de feestdagen aan haar betalingsverplichting te voldoen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: