spot_img
spot_img

Twee jongeren verdronken in Suriname rivier

Lijken afgestaan aan de familie

Atualizado há

Twee neven, Sherwien Chinkoe (18) en de 16-jarige Rayen Chinkoe zijn op zondag te Braamspunt in de Surinamerivier verdronken. De twee latere slachtoffers vertoefden samen met hun familie voor ontspanning te Braamspunt. Na enige tijd begaf een groep van vijf zich te water om te gaan zwemmen.

Op een bepaald moment kreeg Sherwien krampen in het water en zijn 16-jarig neefje Rayen schoot hem te hulp. Daarbij verdwenen de twee neven plotseling in de diepte. Een ander neefje die dit zag, poogde het tweetal te redden, maar dreigde zelfs te verdrinken. Dit neefje kon nog net op tijd door andere aanwezigen uit het water worden gehaald.

Na een intensieve zoektocht door de Maritieme politie, de politie van Nieuw Amsterdam en vissers werden de ontzielde lichamen van Sherwien en Rayen in de directe omgeving waar zij verdronken na ongeveer vier uren vanuit het modder gehaald.

Een arts stelde de dood van beide neven formeel vast. De ontzielde lichamen van Sherwien en Rayen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: