spot_img
spot_img

Twee inbrekers aangehouden

Atualizado há

- Publicidade -

De politie heeft twee mannen aangehouden voor poging van inbraak in de woning van een inspecteur van politie. Het gaat hier om de twee verdachten, de 25-jarige Miguel S. en Kelvin G. (33), die op woensdag 4 oktober door de politie van het bureau Lelydorp zijn aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De wetsdienaren kregen op 2 oktober een dievenmelding binnen op een adres aan de Curaçaoweg en deden de locatie aan voor onderzoek. Bij het naderen van het adres zagen de politieambtenaren twee mannen het aangrenzende bos in vluchten. Van de buren vernam de politie dat de twee vluchtende verdachten hebben gepoogd in te breken in de woning van de inspecteur van politie. De twee mannen hadden reeds trappen klaargezet om als brug te fungeren om het terrein van de woning te betreden. Door kordaat optreden van de alerte buren kozen de verdachten het hazenpad.

De politie van Lelydorp kamde met assistentie van de afdeling Surveillance van regio Midden het aangrenzende bos uit.Alerte landbouwers signaleerden de verdachten en stelden de politie in kennis. De verdachten die opmerkten dat ze gezien waren, weken uit naar de Schotelweg en kwamen vanuit het bos de straat op, waar zij werden aangehouden. Miquel en Kelvin verklaarden dat zij op zoek waren naar leguanen.

- Publicidade -

Het verdere onderzoek in deze zaak resulteerde in achterhaling van een duur polshorloge en een donkergroene auto van het merk Toyota Rav 4. Het vermoeden bestaat dat dit duo meer op zijn kerfstok heeft. De zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: